Contact| Disclaimer

Home.Over Zijtaart.Dorpshuis.Klooster.Verenigingen.Bedrijven.Contact.

De spellen avonden zijn mede mogelijk dankzij;

Goblin spel speciaalzaak te Uden

Z!N Telecom te Zijtaart

 

Bezoek Sinterklaas.
Koningsdag.
Clean up Day.
JAZ.
Kerstboomverbranding.
Wandeldriedaagse.
Winterwandeltocht.

Het nieuwe spellenseizoen kondigt zich weer aan. Tijd om de agenda’s te trekken en belangrijke data alvast te noteren!

 

Buurtcompetitie Keezen

We starten de eerste buurtcompetitie Keezen op vrijdagavond 5 oktober. Daarna elke eerste vrijdagavond van de maand We verwachten veel deelnemende buurten/teams. Schrijf dus tijdig in. Dat kan via: zeszijtaart@gmail.com. In een fijne en ontspannen sfeer ontmoeten we elkaar rondom het leuke spel “Keezen”, een spel dat enigszins lijkt op “Mens Erger Je Niet!”. Keezen is echter een teamspel: men speelt dus samen tegen een ander team. Men leert het binnen 3 minuten, maar in de uitvoering en spelstrategie schuilen diverse addertjes onder het gras. Het blijft opletten! Even in het kort de spelregels:

Een team bestaat uit twee personen; één van de twee komt uit Zijtaart of is afkomstig uit Zijtaart; het team kiest een naam; het team mag van samenstelling wisselen (iemand anders laten spelen) als dat noodzakelijk is; wedstrijden kunnen niet ingehaald worden; er wordt gespeeld volgens de spelregels van Zes! Zijtaart; kosten per team: eenmalig € 10,00 inschrijfgeld.. Lees er hier meer over.

 

 

Andere spellen

“Zes!” organiseerde in juni/juli jaarlijks een “Kubb”avond. Met prima weeromstandigheden wordt dit leuke spel gespeeld en kan iedereen genieten van een gezellige avond.

Kolonistenavond

“Zes!” gaat, ergens in november op een zaterdagavond, een “Kolonisten” avond organiseren voor jong en oud. Er zijn

veel leuke en verrassende varianten van dit tafelbord spel. We beginnen vroeg, om 19.00 uur en spelen een flinke tijd door. Belangstelling? Laat dat vast even weten via zeszijtaart@gmail.com. Kom met je vrienden/vriendinnen, buurtgenoten, familie etc, etc en maak er een onvergetelijke avond van!

 

“Zes!” maakt het weer super gezellig op de eerste vrijdagavonden van het winterseizoen!

“Zes!” van EGZ. Evenementen Groep Zijtaart

Gezelschapsspellen in het Dorpshuis